Privat barnehage – vi prioriterer trivsel og trygghet

Hundremeterskogen barnehage er en privat barnehage basert på andelseierskap. Vi er med andre ord en privat barnehage der foreldrene er med på å bestemme over den daglige praksis gjennom vårt årsmøte. Hundremeterskogen Barnehage er en privat barnehage som prioriterer trivsel og trygghet for alle barna.

Privat barnehage – vi har beliggenhet i Søndre Nittedal.

Vi er en privat barnehage som ligger i Søndre Nittedal, som nærmeste nabo til Ulverud skole. Hundremeterskogen barnehage startet opp som privat barnehage høsten 2003. Det vil si at alle foreldrene eier en andel hver i barnehagen. Årsmøtet er andelslagets øverste organ. Alle andelshavere har møterett til årsmøtet.


Privat barnehage – daglig leder representerer eierne

Vi er en privat barnehage der den daglige leder ansettes av styret. Daglig leder representerer barnehagens eiere og er barnehagens daglige administrative og pedagogiske leder. Daglig leder rapporterer til samarbeidsutvalget og styret. Har du spørsmål vedrørende hvordan en privat barnehage fungerer er det bare å ta kontakt.

Daglig leder er Niels Bjørn Olsen.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 92671163

Hundremeterskogen barnehage - Bekkinga 2 - 1481 Hagan       TLF: 67 06 07 60